Rólunk

Az áruházat üzemelteti:

 • IT Pavilon Kft.
 • Székhely: 6065 Lakitelek Széchenyi krt. 74/b
 • Postai cím: 6065 Lakitelek Széchenyi krt. 74/b
 • Mobil: (30) 335 9189   Email: info@itpavilon.hu
 • Cégjegyzék: 03-09-124033
 • Cégjegyzéket vezető bíróság: Bács-Kiskun Megyei Bíróság Cégbírósága
 • Adószám: 23807169-2-03
 • Bank: Lakiteleki Takarékszövetkezet 52000018-11027700-00000000
 • Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-91404/2015. ; NAIH-91403/2015.; NAIH-91402/2015.; NAIH-91401/2015.
 • A szerződés nyelve: magyar
  A tárhely-szolgáltató neve: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.
  A tárhely-szolgáltató címe: 1144 Budapest , Ormánság u. 4.
  A tárhely-szolgáltató e-mail címe: iroda@tarhely.eu
  A tárhely-szolgáltató weboldala: www.tarhely.eu

Kapcsolattartó személy: Molnár Gábor

Vásárlási feltételek

- Internetes áruházunkban csak 18. életévét betöltött személytől fogadunk el megrendelést.

- Rendelés elküldésével Ön vagy cége kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt árut átveszi és a vételárat előutalással, vagy az átvételkor kiegyenlíti.

- Az áruházat üzemeltető IT Pavilon Kft., a megrendelés visszaigazolásáig, fenntartja magának az árváltoztatás jogát

- Rendelését telefonon keresztül visszaigazoljuk. Amennyiben ez 5 napon belül nem lehetséges, a rendelést töröljük a rendszerből.

- Kérjük a csomagot kézbesítéskor az átadó előtt szíveskedjék megvizsgálni és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot.

Az áruház kezelése

Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk Önnek a lehető legtöbb javaslatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan

Böngészés

Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthat termékeket, amelyek egy átmeneti tárolóba kerülnek, s ha Ön regisztrálja magát adatai megadásával ezen cikkek azonnal megrendelhetőek, így nem szükséges, hogy bejelentkezés után újra kiválassza azokat. A termékek megtekintésére egy többszintű menüstruktúrát hoztunk létre. A főoldalon található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelnek. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kap. Itt választhat a termékek közül, és eljuthat a termékek részletes információs oldalaira, amelyen részletes műszaki leírás is található. A leírás alján láthatja az árat, illetve itt teheti kosarába a terméket

Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelőgombok segítségével böngészhet tovább.

Keresési lehetőségek:

A Speciális keresés funkcióval a vásárlást, illetve a kiválasztást szeretnénk megkönnyíteni, mivel egy szót, vagy szótöredéket megadva lehet keresni a termékek azonosítójában, megnevezésében és a termékleírásban. A Speciális keresés beállítása funkcióval jóval szélesebb skálán kereshet akár a termék leírásban, akár a gyártó neve szerint, akár megadott értékhatáron belül.

Adatbevitel hibák azonosítása:

-Amennyiben adatait a regisztráció folyamán tévesen adta meg, a személyes oldalán azokat a személyes adataim, jelszavaim menüpontban módosíthatja.

-Megrendelés során a megrendelt terméket a jobb felső sarokban megjelenő kosárban tudja nyomon követni, a tévesen feladott megrendelését a kosárra kattintva törölni.

Szállítás

Érvényes rendelést Ön csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, így akár ajándékot is küldhet áruházunkból. A regisztrációt megelőzően, vagy követően kosarába elhelyezheti a kívánt termékeket. Itt választhat fizetési és szállítási módot.Ön az alábbi lehetőségek közül választhat:

-Futárszolgálat:

Futárszolgálatunk az áru szállításra történő feladását követő 24 órában házhoz szállítja a megrendelt termékeket. Ebben az esetben az áru ellenértékét vagy a futárnak fizetheti meg (utánvétel), vagy a szállítást megelőzően előutalással. Termékeinket a GLS futárszolgálat szállítja házhoz.

-Személyes átvétel: IT Pavilon Kft. 6065 Lakitelek Széchenyi krt. 74/b szám alatt lehetséges. Ebben az esetben - a rendelés feladását követően - időpont egyeztetésre van szükség munkatársainkkal, hogy az átvételkor biztosan a helyszínen legyen a megrendelt áru. Az áru ellenértékét, ebben az esetben vagy a Vevőszolgálaton készpénzben, vagy előutalással fizetheti ki.A csomagolási költséget nem számolunk fel, a szállítási költség azonban Önt terheli. Ennek összege a választott szállítási mód és a cím függvényében változik.

GINOP